Over mij...

He, leuk dat je mijn blog bezoekt!

Mijn naam is Stéphanie (1970), moeder van twee tieners, een jongen en meisje, en wannabee handwerkjuf. Wij wonen met z'n drieën, hondje Muffin en 2 rode katers aan de rand van de Betuwe, Nederland.

Naast grafisch vormgever en productontwerpster ben ik verslaafd aan stofjes, vilt, gekleurde bolletjes wol, katoen, brei- en haaknaalden en de naaimachine. Al sinds mijn kinderjaren heb ik een passie voor textiel ontwikkeld. Mijn oma's waren allebei coupeuse en ook maakte mijn moeder veel kleding zelf. Van kleding op de naaimachine tot gebreide truien. Zodoende werd ik voldoende gestimuleerd om dingen te proberen en te leren. Maar veel heb ik mijzelf ook aangeleerd. Mijn liefde voor handwerken en textiel is als een rode draad door mijn leven geweven.

Een andere passie is bezoeken van rommelmarkten en kringloopwinkels, de bergen en reizen. De combinatie van reizen, interesse voor traditionele handwerktechnieken van over de hele wereld, folklore, patronen, kleur- en materiaalgebruik. Het is allemaal zo fascinerend. En vaak vergeten. Mijn eigentijdse ontwerpen zijn veelal geïnspireerd op folklore en traditioneel handwerken. Dingen waar je blij van wordt als je ze ziet!Deze passie wil ik met jullie delen middels mijn blog. Heb je een vraag, suggestie, idee of verzoek tot een opdracht? Je mag mij altijd een mail sturen. 

Creatieve groet, Stéphanie

Vragen?


Kan ik in contact komen met of een vraag stellen aan Handwerkjuffie?
Ja hoor, dat mag altijd. Je kan een mail sturen (s.haytink1@upcmail.nl) of bellen : 06-54651314 

Kan ik een patroon, tutorial of foto plaatsen op mijn website?
Geen probleem, mits je een link plaatst naar mijn artikel.


Ik zou graag iets door je laten maken. Kan dat?
Laat maar weten wat je graag zou willen. 
Dan overleggen we hoe je het graag wilt en of het mogelijk is.

Zou je bij ons op markt willen staan met handgemaakte spullen en patronen?
Altijd gezellig en het overwegen waard. Gewoon vragen!

Organiseert Handwerkjuffie ook workshops?
Handwerkjuffie organiseert korte workshops en handwerklessen, voor beginner en gevorderden, om iets te leren of voor het plezier. En voor iedere leeftijd. 

Copyright


© 2012-2017 Stéphanie Haytink/Handwerkjuffie. Alle rechten voorbehouden. De foto's, stap-voor-stap beschrijvingen en patronen op deze website zijn eigendom van Stéphanie Haytink, tenzij anders vermeld. Als je een van deze wilt gebruiken, plaats dan een link naar het originele artikel op mijn blog. Dank je!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...